warsztaty żywieniowe

Jak wiosną oczyścić nasze organizmy? Co jeść latem? Czy pora roku ma znaczenie w odżywianiu? Czy unikać pokus kulinarnych by niezmiennie cieszyć się dobrym samopoczuciem?

Zapraszamy na ciąg dalszy rozmów o dobrym odżywianiu dla ciała i ducha 23 kwietnia o godz. 18.30-20.30. Pomówimy o wiosennym i letnim żywieniu, wakacyjnych pokusach  kulinarnych, spróbujemy skomponować i przygotować zdrowe letnie dania piknikowe, które ucieszą każde podniebienie.

Termin: 23 kwietnia 2015r., godz. 18.30-20.30

Miejsce: Centrum Kultury i Biblioteka Publiczna w Suchym Lesie

Ul. Szkolna 16

Zapisy: kontakt@prowincjatradycjasmaku.pl

Warsztaty poprowadzą Anna Staszyszyn psycholog, Joanna Chodziak doradca żywieniowy.

Ilość miejsc ograniczona. Osoby zainteresowane zmianą nawyków żywieniowych i zmianą jakości życia prosimy o kontakt drogą mailową: kontakt@ prowincjatradycjasmaku.pl, w odpowiedzi prześlemy warunki udziału w warsztacie.

 

Lokalizacja wydarzenia

16, ul. Szkolna, Suchy Las, 62-002, Polska